Megújult a weboldalunk

2022.04.24

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy vállalatunk arculata az elmúlt napokban megújult. Minden vállalat életében az arculatfrissítés egy fontos mérföldkő, mely több évre vonatkozóan meghatározza annak jövőjét. Éppen ezért precíz tervezéssel és hosszas előkészületekkel telt az elmúlt időszak, melynek eredményeként most bemutathatjuk az új logónkat és weboldalunkat.

Az új weboldalt az ügyfeleink igényeire szabtuk

A környezeti terhelés minimalizálása és a független energiaforrások alkalmazása napjaink legfontosabb feladatává vált, melyek megoldására nyújtanak lehetőséget a természet által felkínált megújuló energiaforrások. Ebből következően a napenergia hasznosítására szolgáló napelemes rendszerek iránti igény a jövőben egyre csak emelkedni fog. Ez új kihívások és felelőségek elé állítja a kivitelező vállalatokat.

A weboldalunk tartalmait oly módon készítettük el, hogy a napelemes rendszerekről érthetően és széleskörűen nyújtsunk tájékoztatást. Az a cél vezetett bennünket, hogy a látogatók könnyen és komfortosan megtalálják a számukra fontos információkat, ezzel is segítve őket abban, hogy megismerjék a napenergiában rejlő lehetőségeket.

Hamarosan új tartalmakkal készülünk a közösségi média felületeire

Annak érdekében, hogy méginkább szerepet vállalhassunk a megfelelő tájékoztatásban, hamarosan egy szórakoztató és informáló környezetbarát vloggal fogunk megjelenni a Facebook, Instagram és TikTok felületén.

Bízunk benne, hogy az új weboldal és a napelemes piacon egyedülállónak számító online kommunikáció által rámutathatunk majd arra, hogy napjainkra a napenergia alkalmazása tiszta, hasznos és pénzügyileg is a leginkább kifizetődő befektetés.