Napelemes rendszerek 50%-os támogatással Siófokon

2022 Decemberéig féláron lehet napelemes rendszere. Spóroljon milliókat!

Amennyiben napelemes rendszerben gondolkodik, egy nagyon különleges lehetőség áll a rendelkezésére. A gyermekeket nevelő családok 50%-os, maximum 3 millió forintos támogatást igényelhetnek napelemes rendszer vásárlására az OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS keretében. Szeretnénk, hogy Siófok környékén is minél több család biztosíthassa otthonának az ingyenes, tiszta és állandó energiaellátását napelemes rendszerrel.

Miért éri meg ezt a támogatási formát választani?


Nem kell versenyezni, amennyiben megfelel a feltételeknek, akkor biztosan meg fogja kapni a támogatást. Általa a napelemes rendszere 10 éves megtérülési ideje, csupán 5 évre rövidül, míg a fennmaradó 25 éves élettartama során a megtakarítását gyarapítja. Az egyik leghasznosabb befektetés.


A támogatás feltétele:


  • A támogatás a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő szülők igényelhetik.
  • Fontos, hogy a gyermek és a szülők egy háztartásban éljenek, a gyermek állandó bejelentett lakcímmel rendelkezzen a megpályázandó ingatlannál.
  • A támogatásba azok a gyermekek számíthatók bele, akik legalább 12. hetes magzatok, de maximum a 25. életévüket még be nem töltött nagykorú gyermekek.
  • Köztartozás mentesség.
  • Az igénylő a támogatási kérelem benyújtásának időpontjában legalább 1 éve aktív Társadalombiztosítással rendelkezzen.

FONTOS

A támogatás igénybevételéhez a beruházásnak decemberig be kell fejeződnie, így már csak néhány hónapig tudjuk az igényeket fogadni.


Töltse ki az űrlapot, hogy Önnek is lehessen Siófok környékén féláron napelemes rendszere!

Kollégánk 24 órán belül hívni fogja, hogy segíthessen. Nálunk Ön az első!