Biztos befektetés, mely visszahozza az árát

Miért éri meg a napelemes rendszer?

A környezetünk megóvása napjaink legsürgetőbb feladatává vált. Természetesen minden nagyobb változás mögött kisebb léptékű törekvések állnak. Ez az oka annak, amiért egyre több háztartás és vállalat arra törekszik, hogy zöldebbé váljon. Ennek az egyik módja, ha megújuló forrásból fedezik az energia szükségletüket. Amellett, hogy a napelemes rendszerek alkalmazása tiszta, pénzügyi szempontból is az egyik legjobb befektetésnek ígérkezik. Miért? 

Kimeríthetetlen

A napfény sosem fogy el és senki nem birtokolja. Így nem kell tovább tartanunk az energia árának emelkedésétől. A napelemes rendszerünk már az első perctől gyarapítja a megtakarításunkat.

Tiszta

Nem jár károsanyag kibocsátással, csupán a természet adta lehetőségekkel élünk, mellyel a saját lehetőségeinkhez mérten hozzájárulunk egy tisztább, szebb jövőhöz.

Gazdaságosság

Egy jól optimalizált napelemes rendszer teljes egészében kiválthatja a villanyszámlánkat. Emellett lehetőségünk van arra is, hogy a gázszámlát és a fatüzelő egyre magasabb vételárát megspórolva elektromos fűtésre álljunk át, melyet szintén a napelemes rendszer fog fedezni. Így már a fűtés is tisztává és ingyenessé válik. Jól hangzik, igaz?

Befektetés

Mindannyian szeretnék a megtakarításunkat biztos helyen tudni. Ugyanakkor a gazdasági viszonyok mindig változnak. Ellenben a napelemes rendszer változatlanul biztosítja a megtakarításunk gyarapodását, ezenkívül növeli az ingatlanunk értékét.

Ingyen autózás

Ahogy az energiatermelés területén a megújuló energiáé a jövő, úgy az autózás világában az elektromos hajtásláncé. A nálunk is elérhető elektromos autó töltőkkel már napelemről, otthon is feltudja tölteni autóját a következő használathoz.

Szolgáltatásaink

Teljes kivitelezés

Napelemes rendszerével kapcsolatos minden ügyintézést vállalunk a tervezéstől kezdődően egészen a projekt lezárásáig. Önnek nincs más teendője, mint hátradőlni, hogy élvezze a törődést és a tiszta energiát.


Okos megoldások

Energiatermelésre, tárolásra, automatikusan, vagy távolról vezérelt fogyasztók menedzselésére nyújtunk Okos megoldásokat. Hozza ki napelemes rendszeréből a legtöbbet! 

Elektromos autó töltők

Tiszta közlekedés ingyen? Igen, lehetséges! Amennyiben elektromos vagy plug-in hybrid autója van, a töltőinkkel kombinált napelemes rendszerekkel biztosítani tudja az otthoni töltést, méghozzá ingyen.


Spóroljon még többet. Legyen napelemes rendszere FÉLÁRON!