Napelem rendszerek Szaldó elszámolással

Még tudjuk fogadni a jelentkezését!

Következő lépés

Gratulálunk, hogy Önnek is sikerült Október 31-ig beadnia az engedélyeztetési kérelmét a szolgáltatóhoz. Gyorsan kellett lépni és Ön éberen reagált. Nem maradt más teendő hátra, mint a szolgáltató visszajelzéséig a megfelelő kivitelező megbízása. Kérjen ajánlatot kollégáinktól, akik professzionális szakértelemmel fogják Önt segíteni a teljes folyamat során.

  Tapasztalja meg, hogy milyen az, amikor egy szolgáltató nap, mint nap Önért dolgozik!

Hogyan térül meg a befektetés?

A napelemes rendszer ára egyrészről a ki nem fizetett villanyszámlák formájában térül meg. Ahogy emelkedik az energia ára, úgy csökken a megtérüléshez szükséges idő, mely a lakossági rendszereknél 6-8 év, míg vállalati rendszereknél csupán 1 év is lehet. Másrészről miközben a hazai ingatlanpiac árai folyamatosan csökkennek, addig az energetikailag korszerű ingatlanok értéke továbbra is növekszik.


Egyenes út a 0 forintos villanyszámláig 

 1. Megrendelés
  Miután elfogadta az árajánlatunkat, mi átvesszük az áramszolgáltató felé történő engedélyeztetést ügyintézését. Gyakorlott kollégáink minden dokumentumot előkészítenek, így Önnek azokat csak aláírásával szükséges megerősítenie.
 2. Engedélyeztetés, telepítés megszervezése
  Amint megérkezett először a Műszak-gazdasági tájékoztató, majd az engedélyezési kérelem jóváhagyása, keressük Önt, hogy egyeztethessünk időpontot a napelemes rendszer kivitelezésére.
 3. Telepítés
  A megbeszélt időpontban telepítjük a napelemes rendszert és jelezzük az áramszolgáltató felé, hogy a rendszer készen áll a hálózatra csatlakozásra. A kivitelezést követően rendet is teszünk a munkaterületen, így Önnek ezzel sem lesz gondja. Ezért mindig hálásak az ügyfeleink : )
 4. Villanyóra csere
  A készre jelentés után a megbeszélt időpontban az áramszolgáltató szakemberei kicserélik a mérőórát és elindítják a rendszert. Ezután nincs más vissza, mint hátradőlni és élvezni a megújuló energia nyújtotta előnyöket.

Bízza a rendszerét profikra!

Még tudjuk fogadni a jelentkezését!

Ajánlataink

2,5 kW-os napelemes rendszer

Inverter: Huawei SUN 2000-2KTL-L1

6x410W-os monokristályos napelem

Tervezés

Engedélyezés

Kivitelezés

Bruttó: 2.200.000 Ft *

5 kW-os napelemes rendszer

Inverter: Huawei SUN 2000-5KTL-M1

12x410W-os monokristályos napelem

Tervezés

Engedélyezés

Kivitelezés

Bruttó: 2.950.000 Ft *

8 kW-os napelemes rendszer

Inverter: Huawei SUN 2000-8KTL-M1

20x410W-os monokristályos napelem

Tervezés

Engedélyezés

Kivitelezés

Bruttó: 3.950.000 Ft *

* A fenti összegek tájékoztató jellegűek és nem tartalmazza a teljes kínálatunkat. Kedvezményes ajánlatért keresse kollégáinkat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdeklődik napelemes rendszerek után? Kedvezményes ajánlatot igényelne?

Töltse ki az űrlapot és kollégáink 24 órán belül keresni fogják.