Küldetésünk

,,Nem az a fontos, hogy mivel foglalkozol, hanem, hogy szeresd a munkád" - szól a mondás. Kiváltságnak érezzük, hogy amellett, hogy a tevékenységünk során az ügyfeleink magas szintű kiszolgálására törekszünk, a munkánk által ahhoz is hozzájárulhatunk, hogy a Földünk - akár csak egy kicsit is, de - jobb hellyé váljon. Ennek köszönhetően miközben szeretjük a munkánkat, általa valódi értéket teremthetünk.

A mi sikerünk az ügyfeleink elégedettsége, így nálunk Ön az első. Pontosan felmérjük az igényeit, megkeressük a legjobb megoldást és az első lépéstől az utolsóig menedzseljük a folyamatokat, hogy Önnek ne legyen más dolga, csak hátradőlni, majd végül átvenni a kész napelemes rendszert.


Tekintse meg prémium minőségű termékeinket!


Csapatunk


Hársch Szabolcs
Mérnök-Ügyvezető

+36 70/665-4000

Haszon Ferenc

Gazdasági Vezető

Bödő Martin

Értékesítési Menedzser

+36 70/810-5840


info@h2energy.hu

Szolgáltatásaink

Teljes kivitelezés

Napelemes rendszerével kapcsolatos minden ügyintézést vállalunk a tervezéstől kezdődően egészen a projekt lezárásáig. Önnek nincs más teendője, mint hátradőlni, hogy élvezze a törődést és a tiszta energiát.


Okos megoldások

Energiatermelésre, tárolásra, automatikusan, vagy távolról vezérelt fogyasztók menedzselésére nyújtunk Okos megoldásokat. Hozza ki napelemes rendszeréből a legtöbbet! 

Elektromos autó töltők

Tiszta közlekedés ingyen? Igen, lehetséges! Amennyiben elektromos vagy plug-in hybrid autója van, a töltőinkkel kombinált napelemes rendszerekkel biztosítani tudja az otthoni töltést, méghozzá ingyen.


Spóroljon milliókat! Legyen Önnek is féláron napelemes rendszere.

Ez a különleges lehetőség már csak Decemberig tart.


Üzenjen nekünk!

Érdeklődik napelemes rendszerek után? Ingyenes konzultációt igényelne?
Töltse ki az űrlapunkat a legjobb ajánlatokért!

Kollégánk 24 órán belül hívni fogja, hogy segíthessen! Nálunk Ön az első!