Vállalati napelemes rendszerek

Mindennapi hősök: Vállalkozók

Vállalkozóként mindannyian tapasztaljuk, hogy mennyi küzdelemmel és kihívással jár a nyereséges működés és a munkavállalóink biztos egzisztenciájának fenntartása. Az energia és gáz világpiaci árának folytonos emelkedése, az általános alapanyaghiány, valamint az infláció minden cégvezetőt küzdelemre hív. Mi ebben kívánunk segítséget nyújtani.

Hogyan segít a napelemes rendszer?

Nézzünk 3 okot, ami miatt megéri napelemes rendszerben gondolkodni!

  1. Energiaválság, konfliktusok, gazdasági nehézségek... Napelemes rendszere által függetleníteni tudja vállalkozását az energia világpiaci áremelkedésétől.
  2. A napból nyert energia által, akár teljesen lenullázhatja a villanyszámláját. Ezáltal optimalizálja és kiszámíthatóbbá teszi a költségeit, mely piaci előnyhöz juttatja a cégét.
  3. Az ökológia lábnyom csökkentése minden vállalat egyik jelentős felelősége. A megújuló energia választása az egyik legjobb, pénzügyileg is kifizetődő lépés ennek elérésére.

Tekintse meg prémium minőségű termékeinket!


Milyen hosszú a megtérülési idő?


A napelemes rendszer beruházása egy befektetés. Ha pedig befektetésről van szó, akkor az egyik legfontosabb felmerülő kérdés a megtérülés ideje, mely csupán 3 év is lehet. Nézzünk egy példát!

50 kWp teljesítményű napelemes rendszernek az ára kb. 15 millió forint. Ez a rendszerméret évente akár 60 000 kWh energiát is termelhet. Innentől a megtérülési idő azon múlik, hogy mennyibe kerül az áram

Az energia ára


Ha az energia ára 55 Ft/kWh, akkor a megtérülési idő: 4,5 év

Ha az energia ára 95 Ft/kWh, akkor a megtérülési idő: kevesebb, mint 3 év

Ha az energia ára 120 Ft/kWh, akkor a megtérülési idő:  csupán 2 év.


Következtetés

Láthatjuk, hogy amilyen mértékben növekszik az energia ára, olyan mértékben csökken a megtérüléshez szükséges idő. Amint az letelik, a vállalat energiaellátása ingyenessé válik. Ezek az előnyök számos vállalat vezetőjét ösztönözték arra, hogy éljenek a napenergia nyújtotta előnyökkel.

Rendszeres időközönként megjelennek olyan vállalatoknak szóló pályázati lehetőségek, melyek által uniós és állami forrásból támogatást kaphatnak napelemes rendszerekre. Általuk akár 1 éven belül megtérülhet a befektetés.

Az aktuális pályázati lehetőségekről tájékozódjon kollégáinknál!


Legyen vállalkozásának három hónapon belül napelemes rendszere!


Töltse ki az űrlapunkat!

Fejleszteni szeretné vállalkozását? Kedvezményes árajánlatot kérne?

Kollégánk 24 órán belül hívni fogja, hogy segíthessen. Nálunk Ön az első!