Lakossági napelemes rendszerek

Miért érdemes napelemes rendszerben gondolkodni?

Energiaválság, környezetszennyezés és infláció...Csupán néhány tényező, melyek által a napelemes rendszerek a legjobb befektetéssé váltak. Általa nem kell tovább tartanunk az energia árának emelkedésétől. Rendszerünk már az első perctől gyarapítja a megtakarításunkat. Tiszta energia ingyen.

Hogyan térül meg az ára?

A napelemes rendszer ára a ki nem fizetett villanyszámlák formájában térül meg. A jelenlegi energiaárakkal számolva átlagosan 5-7 év alatt megtérülhet az értéke. Majd a 25 éves élettartama során több millió forintot spórolhatunk, miközben növeli az ingatlanunk értékét.


Hamarosan újra indul a 100%-os napelemes pályázat


  2021-ben megjelent az RFF 6.2.1- es napelem pályázat, melyen keresztül 100%-os támogatásra lehet pályázni lakossági napelemes rendszerek telepítéséhez. A pályázat állami finanszírozású, 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatás. 

  A második körös pályázatbeadás 2022 novemberében indul.

Rendeljen napelemes rendszert készletről!

Egyenes út a 0 Forintos villanyszámláig


 1. Megrendelés
  Miután elfogadta az árajánlatunkat, megkezdjük az áramszolgáltató felé történő engedélyeztetést, mely jelenleg 2 hónapot vesz igénybe. Nálunk Ön az első, így nem kell az ügyintézéssel fáradnia. Gyakorlott kollégáink minden dokumentumot előkészítenek, így Önnek azokat csak aláírásával szükséges megerősítenie.
 2. Engedélyeztetés, telepítés megszervezése
  Amint megérkezett először a Műszak-gazdasági tájékoztató, majd az engedélyezési kérelem jóváhagyása, keressük Önt, hogy egyeztethessünk időpontot a napelemes rendszer kivitelezésére.
 3. Telepítés
  A megbeszélt időpontban telepítjük a napelemes rendszert és jelezzük az áramszolgáltató felé, hogy a rendszer készen áll a hálózatra csatlakozásra. A kivitelezést követően rendet is teszünk a munkaterületen, így Önnek ezzel sem lesz gondja. Ezért mindig hálásak az ügyfeleink : )
 4. Villanyóra csere
  A készre jelentés után a megbeszélt időpontban az áramszolgáltató szakemberei kicserélik a mérőórát és elindítják a rendszert. Ezután nincs más vissza, mint hátradőlni és élvezni a megújuló energia nyújtotta előnyöket.

Környezetvédelem a gyakorlatban

Hogyan járulhatunk hozzá mindannyian a saját lehetőségeinkhez mérten a környezetünk védelméhez? Miben segít a napelem? Kiknek való és kiknek nem való az elektromos autózás? 

Bertalan Gáborral, az AutóSámánnal beszélgettünk ezekről a kérdésekről.

Töltse ki az űrlapot, hogy Önnek is lehessen napelemes rendszere!

Kollégánk hamarosan keresni fogja, hogy segíthessen.