Rólunk

Ismerjen meg bennünket!

Küldetésünk

,,Nem az a fontos, hogy mivel foglalkozol, hanem, hogy szeresd a munkád" - szól a mondás. Kiváltságnak érezzük, hogy amellett, hogy a tevékenységünk során az ügyfeleink magas szintű kiszolgálására törekszünk, a munkánk által ahhoz is hozzájárulhatunk, hogy a Földünk - akár csak kis mértékben is, de - tisztább hellyé váljon. Ennek köszönhetően miközben szeretjük a munkánkat, általa valódi értéket teremthetünk.

Csapatunk
 

Hársch Szabolcs
Mérnök-Ügyvezető

+36 70/665-4000

Haszon Ferenc

Gazdasági Vezető

Bödő Martin

Értékesítési Menedzser

+36 70/810-5840

Molnár Péter

Értékesítési Menedzser

+36 20/393-5570

Garai Judit

Adminisztrátor


info@h2energy.hu

Szolgáltatásaink

Teljes kivitelezés

Napelemes rendszerével kapcsolatos minden ügyintézést vállalunk a tervezéstől kezdődően egészen a projekt lezárásáig. Önnek nincs más teendője, mint hátradőlni, hogy élvezze a törődést és a tiszta energiát.

Okos megoldások

Energiatermelésre, tárolásra, automatikusan, vagy távolról vezérelt fogyasztók menedzselésére nyújtunk Okos megoldásokat. Hozza ki napelemes rendszeréből a legtöbbet!

Elektromos autó töltők

Tiszta közlekedés ingyen? Igen, lehetséges! Amennyiben elektromos vagy plug-in hybrid autója van, a töltőinkkel kombinált napelemes rendszerekkel biztosítani tudja az otthoni töltést, méghozzá ingyen.

Válogasson prémium termékeink közül!

Hírek

Legyen Ön az első, aki értesül az újdonságokról!

A pénteki Magyar Közlönyből kiderült, hogy meddig élvezhetik a szaldó elszámolás előnyeit a már meglévő és 2023. december 31-ig létesített napelem rendszerek tulajdonosai.

Az elmúlt hónapokban dinamikus változásoknak lehettünk a szemtanúi a napelemes piacon. Ezek a változások több százezer ember életét érintették lakossági és vállalati oldalon egyaránt. A sok változás újabb és újabb kérdéseket, valamint aggodalmakat vetett fel, melyekre megbízható válaszokat egyre nehezebb volt találni.

Környezetvédelem a gyakorlatban

Hogyan járulhatunk hozzá mindannyian a saját lehetőségeinkhez mérten a környezetünk védelméhez? Miben segít a napelem? Kiknek való és kiknek nem való az elektromos autózás? 

Bertalan Gáborral, az AutóSámánnal beszélgettünk ezekről a kérdésekről.

Üzenjen nekünk!

Érdeklődik napelemes rendszerek után? Kedvezményes ajánlatot igényelne?

Töltse ki az űrlapot és kollégáink 24 órán belül keresni fogják.